lovely weekend.

midsommarhelgen va helt fantastisk! årets bästa helg, hittills.


vi inledde helgen på torsdagskvällen. korvgrillning och lite vin/rosé/öl i solen nere på gården.vi inledde helgen på torsdagskvällen. korvgrillning och lite vin/rosé/öl i solen nere på gården.


även midsommarafton spenderades på gården. firade med härliga vänner + grannar och deras vänner. galet trevligt!


fräscha, somriga hårkransar fick pryda våra huvud.


midsommarfin!

lördagen har jag inga bilder ifrån tyvärr. även den dagen va helt fantastisk! va ute på wild west och åt god mat, drack stor öl och körde trekamp. och efter det en sväng på stan.


söndagen bjöd på parkhäng.
jag tror det är dags för mig att måla om mina naglar... ;)



som sagt, parkhäng.


tre piss i nissan.
hur kan man inte älska halmstad på sommaren?

summertime.

sol, det ska bli runt 23 grader idag och jag är ledig! uuunderbart!

uppe med tuppen även om jag är ledig, men vem vill sova bort en dag som denna? ska fixa lite här hemma alldeles strax och sen vid 9,30 ska jag ta bussen hem till mamma. jag gissar på att vi kör på strandpremiär idag. åhh va jag längtar. sommar, sommar, underbara sommar!

midsommar.

först och främst, glad midsommar!

midsommarvädret i halmstad är väl inte direkt något att hurra för. moln... och det ser ut att kunna börja regna när som helst. får hålla alla tummar och tår för att det blir bättre framåt eftermiddagen.
har planerat grillning och utomhushäng med vännerna i eftermiddag/kväll. men men, vi får se hur det går.

nu ska jag strax bege mig till mammas jobb (fritz blommor) och hämta hårkransar så vi blir lite midsommarfina iallafall.
och sen är det jobb mellan 9,45-13. knappt ingenting ju. skönt! :)

se nu till att ha en bra midsommar, vare sig det är sol eller moln, gott folk!

vilken dag sa vi att det va?

måndagskänsla - men det är tisdag. det gillar jag! bara 3½ dags jobb denna veckan. sweet! :)

på tal om nåt annat...
jag har kommit på att jag är som en tant. jag är supertrött på kvällarna och somnar tidigt. men på morgonen är jag pigg (oftast).
sen att bli väckt av sms kl 6,20 som idag, av nån som man inte vet vem det är, det är inte helt okej. tre likadana sms på rad dessutom... jaja, jag va iallafall pigg när jag vaknade.

vädret ser ut att bli helt underbart idag. hinner dock inte njuta eftersom det är jobb som står på schemat. men jag får väl ge mig ut på lunchrasten iallafall... man ska vara glad för det lilla.

happy birthday.

igår va det 'svärmors' födelsedag så vi va där på förmiddagen och firade henne. det bjöds på brunch. mmm, va gott! ägg, bacon, köttbullar, frallor, gott pålägg, frukt m.m. inte dumt alls minsann. en himla trevlig förmiddag/middag.






födelsedagsbarnet :)


lilla leon hos mamma sofia, fina!


kasta blommor va kul haha


långt, långt borta i sen egna lilla värld...


samtidigt pillade/snurrade/drog sig i håret. sötnos.


busa lite med totte är kul :)

som sagt, väldigt trevlig förmiddag. och som vanligt när det är småbarn med någonstans får de allas uppmärksamhet. det va inget undantag gällande söta leon...


please don't stop the music.

ägnat hela morgonen åt att lyssna på en pier pressure-spellista. satan va pepp jag är!
ångrar bara att det inte blev nån "riktig" festival inbokad i sommar. hultsfred förra året va awesome... jag vill uppleva det igen...


första konserten vi såg. kings of leon. sex on fire, alla va lyckliga...

 
jag va pepp till tusen under the killers spelning.


sprang på promoe inne på festivalområdet. jag bjuder på den ;)


jimmy i dead by april. första spelningen jag såg med dba och den va grym!

som sagt, jag lääängtar till söndag! jag älskar konserter, borde gå på många, många fler. det är bara ren och skär glädje att stå där framför scenen och skrika/sjunga. det är inte mycket annat som existerar då. love it!


bra vecka.

måndag och ny vecka ännu en gång. tiden rullar på i bra tempo.
blir troligtvis en bra måndag idag. en måndag jag ser fram emot, för ovanlighetens skull.
ska (tror jag) skylta om ett fönster och lite inne i butiken idag, äta lunch med anna och sarah och efter jobbet ska jag till malin på jakobsson och färga håret. gillar vi!

jag hoppas verkligen veckan går snabbt för jag längtar tills helgen. utgång på fredag, kanske fira tottes mamma på lördag och på söndag är det äntligen dags för pier pressure! wiie, jag längtar!

vad vill du bli när du bli stor?

jag vill inte tänka framåt,
men är livrädd att fastna här...

jag har nån släng av söndagsångest idag. jag vet inte vad jag vill med mitt liv. vad vill jag bli när jag blir stor? jag tycker det är så jobbigt... men samtidigt vill jag göra nåt, jag vill komma på vad jag verkligen skulle vilja jobba med. vilket yrke skulle få mig att gå till jobbet med ett stort leende och tycka att "åh vad det ska bli kul på jobbet idag"?
jag trivs bra på mitt jobb, det är inte det detta handlar om, men jag vill inte va kvar där för alltid... jag vill ha ett mer kreativt jobb, där jag får pyssla och göra sånt som jag tycker är riktigt roligt. jag vill komma på vad jag vill göra när jag blir stor. och det känns som att jag snart är stor (eller borde bli) och därför borde jag ta tag lite i mitt liv och inte bara följa med...

drygt! och lite depp...

söndagsbabbel.

som vanligt har det varit fullt av aktiviteter hela helgen.
fredagen spenderade vi med några vänner. åt thaimat, drack vin och snackade skit. sen begav vi oss helt oplanerat in till stan en liten vända. trevlig kväll!

igår va det först jobb som gällde, sen hem och svida om. robin (tottes bror) är klar med sitt pluggande och är nu färdig lärare, så då skulle ju det såklart firas lite. grillning och mys ute i frösakull. och sen avslutades kvällen som vanligt inne i stan.

ovanligt lugnt med festandet denna helgen faktiskt haha. men det har varit rätt skönt. och sovmorgon till 11,30 idag va u n d e r b a r t! nu väntar jag bara på att sömntutan till sambo ska vakna till liv också. då ska jag krypa ner i sängen igen och så ska vi glo på massa oc. köpte första boxen i veckan. i like!

dripp dropp, dripp dropp.

idag är en sån där dag då jag absolut inte ville gå upp från den varma, sköna sängen. när man hör hur mycket det regnar vill man ju bara dra täcket över sig igen och sova hela dagen. frågan är om jag inte hade gjort det (eller iallafall försovit mig) om det inte hade varit för att jag va så sjuuukt kissnödig så det inte går att ligga kvar. det blev min räddning idag...

visserligen två timmar tills jag börjar jobba, men hur smidigt är det att lägga sig en timme till nu? inte smidigt alls om man är som jag. då skulle jag va en zombie resten av dagen.


11 dagar kvar till pier pressure! 16 dagar kvar till midsommar! 38 dagar kvar till semester! lääängtar!

baka, baka liten kaka.

jag har bakat jättemycket (för att vara mig) idag. två omgångar muffins. de första blev super. de andra blev inte riktigt som de skulle, men smakade gott ändå.
och så har jag bakat macarons. för första gången och de blev superfina tycker jag. kommer bilder. måste va världens gulligaste lilla kaka iallafall.

ska strax göra mig iordning. ska gå till verona och käka om en stund. fira vår ettårsdag lite :)

rockabilly for life ;)


anna och jag väntar på taxi. skitsnygga haha.


klink och totte väntar också på taxin. coola killar...


ballaste brudarna i stan ;)


jag, totte & anna :)


puss på dig min älskling! solbrillorna hade egentligen gjort sitt...


slut på festandet, dags att köpa mat.

en grymt rolig kväll! skitkul med temafest och inte bara se ut som man gör varje helg. kul att tramsa till det lite sådär. och är det maskerad så är det maskerad, då får man se ut hur som helst. haha.

ett år fyllt av kärlek.

idag har jag och totte varit tillsammans i ett år. det mest underbara året i mitt liv!

vi har hunnit med massa bra och haft det så kul och mysigt!
massa saknad när han jobbade i skövde mån-tors. va alltid så superglad på torsdagarna när jag visste att snart, snart får jag krypa upp i hans famn och pussa honom hur mycket jag vill. de tråkiga söndagskvällarna vi låg och pratade om hur mycket vi skulle sakna varandra när han va borta.
vi har varit på hultsfred. gosat och varit äckelkära. tittat på dead by april och shoppat loss i göteborg. festat tokmycket. gosat ännu mer. hunnit bli sambos. haft en underbar semestervecka på mallorca. och gosat ännu lite mer. för att nämna några höjdpunkter.

jag kan på riktigt säga att jag bara blir mer och mer kär i denna underbara människa! han är helt fantastisk på alla sätt och vis. jag är så tacksam över att få vara hans!

jag älskar dig!

du gör mig hel! släpp aldrig taget, älskling.

ännu en helg.

denna helgen har ju försvunnit snabbare än vinden. helt sinnes vad snabbt tiden kan gå!
fest med rockabillytema igår. alltså fick jag klä ut mig till en rockabilly-brud. bilder kommer på detta med, har inte hunnit fixa det än (precis som mallisbilderna).
idag va det 80-årskalas som gällde. fira bästaste morfar! där försvann den dagen.

jag längtar efter min lediga helg. det är alldeles för lite att bara va ledig två dagar i rad en gång i månaden =/ tiden räcker ju inte till...


jag hinner inte!

det känns som att jag börjar bli sjuk. igen... jag vill inte! jag har inte tid! jag måste jobba och så ska jag ju på rockabilly-fest på lördag haha. det där kan man inte missa... får nog bli sängen tidigt ikväll. fast det blir det ju vare sig jag är pigg eller kry haha. jag är som en kärring på kvällarna ;)

efterlängtade gubbar.

säsongspremiär av jordgubbar för min del idag. svenska, söta och jättegoda jordgubbar tillsammans med vaniljglass... m-m-m!
avnjöts framför säsongens sista desperate housewives-avsnitt. jag hatar säsongsavslutningar, samtidigt som jag älskar dem. det ska alltid vara så dramatiskt så man sitter som på nålar hela programmet. hatkärlek it is!

lunchdags.

dagens alla måsten blev klara för en stund sen. skönt att slippa tänka på de mer.
nu ligger jag på sängen och sträcker ut magen. blev så mätt efter maten haha. gott va det!


laxfilé med havssalt+citronpeppar, ugnsrostade morötter, potatis, blomkål och coctailtomater. mmm, gott!

jag har fått tokdille på mat. inte att äta mat utan glo runt efter recept och bläddra i kokböcker. tycker mat har blivit roligt... jag som är så kräsen?! fast om man jämför med hur jag va för fem år sen har jag gjort stora framsteg haha. jag åt varken räkor, lax , blomkål, broccoli, purjolök eller vitlök på den tiden. allt det äter jag nu. och jag tycker det är gott. däremot vill/måste jag lära mig att gilla röd/gul lök. jag tycker det är skitäckligt. vet inte om det är konsistensen eller smaken egentligen? jag tror på en kombination. men jag ska lära mig att gilla det nån gång. det är ju lök i varenda recept känns det som... dessutom vill jag lära mig att tycka om svamp också, men njae, det är nog svårare.

herregud va detta måste vara intressant att veta haha.
"varför skulle jag vilja veta vad du åt till frukost/lunch/middag?!"
jag tycker iallafall att sånt är kul att läsa i bloggar. lite tips och inspiration skadar aldrig.

dags att göra mig iordning för fikan med anna.

give me a new tattoo.

jag är sååå tatueringssugen så jag vet inte vad jag ska ta mig till. jag har massvis av idéer i mitt huvud som vill kladdas ner på min kropp. gick till en tattoostudio på mallorca, det va inte bra gjort. det satte ju igång skallen som bara den.
jag älskar små, fina tatueringar. kanske någon lite större, men ingen jättegrej. det är snyggt på andra, men inte min stil. tänk er mig med en sleeve haha. men som sagt, snyggt är det.
jag vill ha fjädrar (två st ihopknutna där uppe), ett tecken som står för joy med en liten fjäril intill, personnummer i romerska siffror, fina texter m.m. det finns massvis! åh vad jag vill!
kanske får ta och boka en tid i slutet av augusti eller nåt sånt...


mina älskade tatueringar, som jag inte har ångrat en sekund.

en liten fråga bara;
tycker ni att tatueringar "måste" stå för något eller räcker det med att du tycker den är snygg?


lazy fuck.

idag är det min lediga dag. sweet! dock har jag inte fått ut mycket av den ännu. eller det beror på hur man ser det, jag har fått en fet sovmorgon/slappeförmiddag. underbart!
ska snart sätta igång med lite nytta. diska, packa upp resväskan och sen städa badrummet. nu är jag verkligen tillbaka i verkligheten. men men... i eftermiddag ska jag träffa en kompis och ta en fika. gillar!

RSS 2.0