lite muffins kanske.

jag är på lite bakhumör idag. fast frågan är; vad ska jag baka? orkar jag?

sist jag bakade fick jag nåt riktigt ryck. bakade två omgångar muffins och två omgångar macarons.

macarons är ju så jäkla gulliga.
men de tar ju sin lilla tid och baka... och det vetifan om jag är sugen på att göra idag.

eller passar jag på att köpa några kakor/kex när jag ändå ska handla lite till maten haha.

jag njuter.

herregud va skönt det är med semester! helt underbart.
har knappt inte suttit framför datorn nånting och därför inte bloggat. jag tänker inte skylla på något, jag har helt enkelt inte haft lust.
istället har jag festat, haft kollektiv i vår lägenhet, legat på stranden, grillat på vår gård, ätit jätteräckmacka och druckit cider på bulls. bara för att nämna några saker. allt detta har jag (vi) gjort tillsammans med våra underbara vänner. helt fantastiskt!
och sen den lilla tid jag och min älskling har spenderat ensamma har det blivit en hel del oc tittande. väntar faktiskt på att han ska vakna så vi kan dra ett par avsnitt till, regnet vräker ju ändå ner...

semestertider.

idag börjar sommaren på riktigt! för ikväll klockan 18,10 går jag på s e m e s t e r!
tjugotre dagars ledighet och jag inte en enda dag uppbokad. förstå hur skönt det känns?! det enda som är bestämt är att vi ska till liseberg nån dag och danmark nån dag. åka ut till gullbranna till mamma&pappa och åka till frösakull och hälsa på lena&anders. utöver det är det bara att ta dagarna som de kommer. och jag ska njuta varenda dag!

från och med ikväll är det sommar, sommar, sommar! lovely!



smultron på strå är sommar! :)


god morgon världen.

sitter framför datorn, gör inget vettigt. väntar på bättre tider. eller rättare sagt, väntar på att kl ska bli runt 11,30 då vi ska trampa ner till stranden.
lite sol, verkar va mkt moln på väg in... men vafan, det ska bli (är?) över 30 grader idag, så stranden kommer ju va varmt hur som helst. skööönt!

hoppas ni får en härlig dag i värmen, för det ska jag ha! :)


fotbollssnack.

jaaa! spanien slog tyskland! sååå jäkla nice! aldrig gillat tyskland (spelar ingen roll att de är bra) haha. heja spanien!

blablabla.

ledig tisdag som gäller idag. så skönt! har inte gjort mycket vettigt alls idag. bara betalt ett par räkningar och skickat ett viktigt mail. annars har jag bara slappat till max.
men nu börjar det bli dags att jag rycker upp mig. ska damma och städa badrummet. och så måste jag till banken och fixa nytt bankkort. råkat böja det tokmycket, går inte att böja tillbaka... och så måste jag köpa köttfärss. åh vilken nödvändig info haha.

dags att ta tag i tråkigheterna nu.


fridaynight.

en snabb mellanlandning här hemma. precis kommit från jobbet och nu sitter jag och njuter av ett glas rosé. när totte dyker upp blir det lite käk, därefter stan. morfars uteservering närmare bestämt. robin & welle spelar. alltså ska jag njuta av trevligt sällskap, nice musik och lite gott vin. i like!

ha en trevlig fredagkväll! :)

my next project.

jag har kommit på vad min nästa tatuering ska bli! nu ska jag bara komma på var den ska sitta med... sugen på revbenen... men hur skadat ont kommer inte det att göra? fast va fan, vill man va fin får man lida pin.
måste ta och boka en tid snart. skulle va lagom och göra den i slutet av augusti/början av september. gaah, jag längtar redan!
frågan är om man skulle göra två när man ändå är på g... få ut lite mer av pengarna... jag har ju tusen idéer i huvudet iallafall. tål att tänkas på! :)

vet tyvärr inte var jag har hittat bilden, ligger i en av mina inspirationsmappar.

men fy faaan va jag diggar denna tatueringen! den är så sjukt snygg! fast jag skulle aldrig våga tatuera nacke/hals sådär. men som sagt, galet fin!


drömtydare, tack!

godmorgon juli! årets bästa månad startar idag, sweet!
hoppas det klarnar upp och blir soligt idag. det är ju planerat uteservering ikväll.

måste bara berätta om den sjukaste drömmen jag någonsin har drömt!
natten till igår drömde jag att jag fick tvillingar. två jättesöta och mysiga pojkar, isac och noel hette de visst.
vi skulle ha dop för dem. de va finklädda (utan dopklänningar) och urgulliga.
av nån anledning skulle vi lämna de i en övergiven jordkällare ett tag medan vi skulle fixa något innan dopet. vi gick in och la dem på golvet där nere, stängde dörren och gick.
när vi kom tillbaka efter ett tag stod det massa grejer framför dörren som vi fick röja undan. dörren va låst och vi fick sparka in den.
det vi ser är en galen man med blod i hela ansiktet och ett hånflin. våra fina pojkar ligger på golvet och är inte så fina längre... de är döda och deras armar och ben är avhuggna...
sen vaknar jag (thank god!) och fattar inte ett skit.
varför drömmer man sånt konstigt? vad är det som går snett i hjärnan på nätterna? sjukt!


RSS 2.0